اعتراض به رای هسته گزینش
معترضین به آراء گزینش می توانند تاحداکثردو ماه پس از ابلاغ رأی در هر مرحله، به واحد رسیدگی به شکایات مراجعه نمایند. یعنی به مرجع اول و دوم تجدیدنظر (به ترتیب: هسته گزینش و هیئت مرکزی ) مراجعه و شکوائیه کتبی خود را تسلیم نمایند.
فهرست مطالب
- چگونگی اعتراض به رای هسته گرینش
- درخواست تجدیدنظر اول گزینش
- مرحله تجدید نظر دوم گزینش
- شکایت به دیوان عدالت اداری
- نکات اساسی در مورد اعتراض به رای هسته مرکزی گزینش
- رعایت قانون در هنگام ابلاغ آرای صادره از سوی هسته گزینش
- 3 پرونده پر تکرار اعتراض به رای هسته گزینش
- رد شدن در هسته گزینش به دلیل مثبت شدن آزمایش اعتیاد
- سخن آخر
چگونگی اعتراض به رای هسته گرینش
اعلام اعتراض می بایست صرفاً از طرف داوطلب و به صورت کتبی و با اخذ رسید و یا ارسال به وسیله پست سفارشی در مهلت مقرر انجام گیرد. داوطلب در شکوائیه کتبی خود باید نکات زیر را قید نماید:
- نام و نام خانوادگی – نام پدر – شماره شناسنامه و امضاء
- آدرس محل کار و سکونت – شماره تلفن تماس
- ارائه جهات – دلایل با مستندات اعتراض با درج رای با آراء صادره در شکوائیه پس از تجدید نظر دوم – معترضین به آراء تجدید نظر می توانند حداکثر تا دو ماه پس از ابلاغ رای به دیوان عدالت اداری شکایت نمایند تا پرونده آنان از حیث نقض قوانین و مقررات مورد بررسی قرار گیرد.
هر یک از مراجع تجدیدنظر اول و دوم و همچنین دیوان عدالت اداری فقط یکبار میتوانند نسبت به یک شکایت رسیدگی و اقدام به صدور رأی نمایند.
هسته و هیئت (بجز تجدیدنظر دوم) مکلفند در رأی صادره، قابل تجدیدنظر بودن و نیز مرجع تجدیدنظر کننده و مهلت قانونی جهت اعتراض را ذکر نمایند.
در صورتی که شکایت بعد ازمهلت قانونی واصل یا از سوی فردی غیر از داوطلب ( باستثناء نماینده قانونی) امضاءشده باشد ، هسته و هیئت فارغ از رسیدگی بوده و مورد به نحو مقتضی به شاکی اعلام خواهد شد.
در مرحله تجدیدنظر دوم که در هیئت انجام خواهد شد. هیئت پس از ملاحظه پرونده و نیز استماع دفاعیات حضوری داوطلب ( در صورت درخواست) ، نسبت به صدور رأی اقدام خواهد نمود. در هر حال عدم حضور ذینفع در مهلت مقرر مانع از رسیدگی نمیباشد.
توجه: افشای محتوای پرونده ها به استناد ماده ۴۳ آیین نامه اجرایی قانون مجاز نیست اما در صورتیکه داوطلب با علم به این موضوع بخواهد در جلسه حضوری از فرد دیگری بعنوان مطلع یا شـاهد بصورت همراه استفاده کند، با اطلاع قبلی هیئت، منعی نخواهد داشت اما هیچ یک از افـراد حاضر در جلسه حق افشای محتوی پرونده را نخواهند داشت. همچنین هسته ها و هیئت های گزینش موظفند در صورت درخواست کتبی داوطلب موارد عدم پذیرش (اعم از عدم احراز ضوابط عمومی یا انتخاب اصلح) را به صورت کلی، محرمانه و کتبی به وی اعلام نمایند.
درخواست تجدیدنظر اول گزینش
هنگامی که اعضاء شورا روی یک پرونده گروهی نظر میدهند، این نظر توسط نامه به مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی ارسال میشود تا با اعلام آن به داوطلب استخدام، وی برای سایر مراحل استخدامی مراجعه کند.
درمواردی که رأی گزینش منفی باشد این رأی بصورت حضوری به داوطلب استخدام ابلاغ شده واز وی رسید دریافت میشود. اگر داوطلبی بخواهد دلایل هسته گزینش را بصورت کتبی دریافت کند باید کتباً این درخواست را اعلام کند.
اگر داوطلب به رأی صادره معترض باشد به مدت دو ماه از تاریخ ابلاغ رأی فرصت دارد که با تکمیل فرم درخواست تجدید نظر اول تقاضای تجدیدنظر کند.
فرم در خواست تجدید نظر را داوطلب میتواند از هسته گزینش و یا وب سایت آن دریافت و پس از تکمیل پست کند و یا به صورت حضوری آن را به دبیرخانه هسته گزینش تحویل و رسید دریافت کند. هسته گزینش نیز موظف است با ارجاع پرونده به شوراء تجدیدنظر پس از اقدامات تکمیلی مورد تقاضای شورا تجدید نظر (تحقیقات مجدد و در صورت نیازاستعلام و مصاحبه مجدد) رای خود را صادر و نتیجه را به داوطلب و کارگزینی ( یاادارات با عناوین مشابه در دستگاه استخدام کننده) اعلام دارد .این تجدیدنظر «تجدیدنظر اول» نامیده میشود و حدکثر زمان قانونی رسیدگی و اعلام آن یک ماه است.
البته لازم به ذکر است عملا زمان اعلام نظر در مورد پروندههای تجدید نظر متغیر بوده و معمولاً از دوهفته و گاهاً تا دو ماه به طول میانجامد .
درمرحله اول تجدیدنظر اگر داوطلب استخدام تمایل داشته باشد میتواند با وقت قبلی جهت مذاکره یا دفاع از پرونده خود در شوراء هسته گزینش حضور یافته وبا اعضاء شورا دیدار کند.
درصورتی که رای صادره توسط شورای تجدید نظرهسته گزینش مورد رضایت داوطلب نباشد میتواند حداکثر تا دوماه پس از ابلاغ رأی تجدیدنظر، به هیئت مرکزی گزینش وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی مراجعه و کتباً تقاضای تجدیدنظر بدهد که در اینصورت هیئت مرکزی پرونده را از هسته گزینش درخواست میکند وبا توجه به مستندات آن اعلام نظر کرده و رأی به داوطلب و هسته گزینش (جهت اجرا) ابلاغ میشود. (برای اطلاع بیشتر، قسمت تجدید نظر دوم را مطالعه کنید.)
وضعیت حقوق و مزایای و چگونگی ادامه اشتغال یا استخدام کسانی که در مرحله تجدیدنظر اول و یا دوم محقق تشخیص داده میشوند، طبق تبصره ۳ ماده ۲۳ آئین نامه اجرایی قانون گزینش خواهد بود.
ضمنا در صورتی که داوطلب قصد شکایت داشته باشد میتواند به دیوان عدالت اداری هم مراجعه کند.
مرحله تجدید نظر دوم گزینش
چنانچه افرادی که در مرحله اول تجدید نظر که در هسته گزینش واجد شرایط استخدام تشخیص داده نشوند و قصد اعتراض داشته باشند تا ۲ ماه از تاریخ ابلاغ رای به آنها میتوانند اعتراض خود را به هیئت مرکزی گزینش که مرجع رسیدگی به درخواست تجدید نظر دوم است اعلام کنند.
تذکر: هر یک از مراجع تجدید نظر اول و دوم و همچنین دیوان عدالت اداری فقط یکبار میتوانند نسبت به یک شکایت رسیدگی و اقدام به صدور رأی کنند (ماده ۳۴ آئین نامهاجرایی قانون گزین).
برای در خواست تجدید نظر دوم باید فرم مربوطه را از هسته گزینش و یا هیئت مرکزی گزینش و یا وب سایتهای آنها دریافت و مندرجات آن را کامل کرده و به همرا مدارک لازم و مستندات مربوطه به یکی از روشهای زیر به هیئت مرکزی گزینش ارائه کرد.
- ارائه درخواست (به همراه مستندات) توسط متقاضی به دبیرخانه هیئت مرکزی
- ارسال درخواست (به همراه مستندات) از طریق پست به آدرس هیئت مرکزی
- تکمیل و ارائه فرم (به همراه مستندات) به هسته گزینش مربوطه که در آن صورت هسته گزینش پرونده متقاضی را نیز ضمیمه و به هیئت مرکزی ارسال خواهد کرد
نکات ضروری در تکمیل برگ درخواست تجدید نظر دوم هسته گزینش
- نوشتن کامل مشخصات فردی
- نوشتن آدرس دقیق محل کار – سکونت و شماره تلفن
- نوشتن مقطع استخدامی
- ضمیمه کردن آراء صاده (اعم از بدوی و تجدید نظر)
شکایت به دیوان عدالت اداری
با عنایت به تبصره ۳ ماه ۱۴ قانون گزینش در صورتی که داوطلب نسبت به رأی مرحله دوم تجدیدنظر اعتراض داشته باشد از تاریخ دریافت رأی برای تسلیم دادخواست خود به دیوان عدالت اداری ۲ ماه فرصت دارد.
دیوان عدالت اداری درزمان رسیدگی به شکایت از حیثت نقص قوانین و مقررات در هرمرحله نسبت به استعلام نظر هیئت مرکزی گزینش یا هیئت عالی اقدام و پس از استماع نظرات رأی خود را صادر میکند.
نحوه تقدیم دادخواست به دیوان عدالت اداری
رسیدگی دردیوان عدالت اداری مستلزم تقدیم دادخواست است که به زبان فارسی و برروی برگه های مخصوص نوشته میشود. دادخواست و تصویر مصدق کلیه مدارک ومستندات پیوست آن، باید به تعداد سه نسخه باشد.
برخی از داوطلبان در تقدیم دادخواست به دیوان عدالت اداری در اعتراض به آرای گزینش به جای اینکه هیئت مرکزی گزینش را طرف شکایت خود اعلام کنند، دانشگاه علوم پزشکی و یا …. را طرف شکایت قرار میدهند که این امور به استناد ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری موجب صدور قرار رد شکایت به علت عدم ارتباط موضوع به طرف شکایت میشود بنابراین لازم است هیئت مرکزی گزینش یا هسته گزینش دانشگاه را طرف شکایت خود عنوان کنید.
جهت اجراء آراء دیوان عدالت اداری میبایست ابلاغ قضائی آراء به دبیرخانه هیئت مرکزی یا دبیرخانه هسته گزینش از طریق مأمور ابلاغ قضائی دادگستری صورت گرفته باشد.
نکات اساسی در مورد اعتراض به رای هسته مرکزی گزینش
اعتراض به رای هسته مرکزی گزینش اصولی دارد که اگر میخواهید برای تغییر رای با موانع قانونی مواجه نشوید باید این اصول را رعایت کنید. نکات اساسی که باید قبل از تنظیم لایحه به آنها توجه کنید عبارتند از:
- زمان اعتراض: زمان، اولین موردی است که باید به آن توجه کنید؛ چرا که شما یک مهلت قانونی برای اعتراض دارید که معمولا در پایان رای درج میشود. آرایی که توسط هسته گزینش صادر میشوند معمولا ۲ ماه فرصت اعتراض دارند. البته با اینکه مهلت قانونی مشخص است بعضا مهلت کمتر هم دیده شده. در حقیقت بسته به اینکه رای از کجا و با چه استنادی صادر شده است ممکن است این مهلت تغییر کند. اما معمولا برای اعتراض در دیوان عدالت اداری ۲ ماه مهلت خواهید داشت.
- محل اعتراض: سابقا که دفاتر خدمات قضایی هنوز پا نگرفته بودند و کارها اکثرا به صورت دستی انجام میشدند، اشخاصی که به رای هسته مرکزی گزینش اعتراض داشتند باید از سراسر کشور به تهران مراجعه و اعتراض را به دبیرخانه دیوان عدالت اداری تقدیم میکردند. اما در حال حاضر این فرآیند تسهیل شده و اشخاص میتوانند اعتراض خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی محل سکونت بنویسند و برای دیوان عدالت ادرای ارسال کنند.
- نحوه نگارش لایحه اعتراض: نگارش لایحه، یک کار تخصصی است؛ همانطور که برای هر مشکلی که در زندگی مواجه میشوید به متخصص مراجعه میکنید برای نگارش لایحه نیز لازم است با یک وکیل مشورت کنید. چرا که هنگام تنظیم لایحه باید بدانید به چه موادی استناد کنید، چه تبصرههایی استفاده کنید و همینطور نسبت به اینکه آیا رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در آن خصوص صادر شده یا خیر آگاه باشید. بدیهی است که هنگام تنظیم لایحه، تمام این نکات باید به دقت رعایت شوند تا لایحه مذکور، شما را به نتیجه مطلوب برساند. بنابراین این کار باید توسط یک شخص با تجربه انجام شود.
- پیگیری اعتراض: پیگیری در دیوان عدالت اداری از آن جهت اهمیت دارد که رسیدگیهای این دیوان غیرحضوری است. پس از تکمیل پرونده و ثبت مفاد اعتراض روی آن، پرونده به شعبه ارجاع میشود و قاضی پس از خواندن آن تصمیم نهایی را میگیرد. اما با این حال، در خیلی از مواقع لازم است شما حضورا مراجعه کنید و مسائلی را شفاها برای قاضی توضیح بدهید. چرا که ممکن است رایی که به آن اعتراض کردید و مفاد اعتراضی که نوشتید خوانده شود اما موارد مهم آن به سمع و نظر قاضی نرسد. بنابراین حتما باید کار در دیوان عدالت اداری به صورت حضوری توسط خود شما یا وکیل پیگیری شود تا احتمال صدور رای موافق به نفع شما افزایش یابد.
رعایت قانون در هنگام ابلاغ آرای صادره از سوی هسته گزینش
در خصوص آرای صادره از سوی هسته گزینش یکی از موضوعاتی که متاسفانه مشکل ایجاد میکند بیتوجهی و سهلانگاری نسبت به جزئیات به ظاهر بیاهمیت اما به واقع بسیار مهم و تعیینکننده است. یکی از این جزئیات بازه زمانی اعتراض است که در ابلاغیه تعیین شده است. همانطور که پیشتر هم گفتیم، شخص از زمان صدور ابلاغیه تا مدت محدودی فرصت دارد تا نسبت به رای صادره اعتراض کند. بنابراین اینکه از هسته گزینش تماس گرفته شود و ابلاغیه شفاها به اطلاع برسد کافی نیست. بلکه این رای باید به صورت قانونی ابلاغ شده و برای آن رسید گرفته شود. ممکن است در خود هسته گزینش به موضوع زمان توجهی نشود اما وقتی رای صادره با اعتراض شما روبرو شود (در مرحله اول، دوم و نهایتا در دیوان عدالت اداری)، اولین موضوعی که مورد بررسی قرار میگیرد این است که آیا اعتراض در محدوده زمانی قانونی ثبت شده یا خیر. ملاک، همان زمانی است که در ابلاغیه درج شده است پس باید توجه کنید که اگر در اداره حاضر شدید و رای به صورت شفاهی به اطلاعتان رسید باید درخواست کنید تا به صورت کتبی هم به ابلاغ برسد و رسید آن گرفته شود. رعایت تمام شرایط قانونی کمک میکند تا بعدها برای اعتراض به مشکل نخورید.
3 پرونده پر تکرار اعتراض به رای هسته گزینش
برای آشنایی بیشتر با روند رسیدگی به پروندههای گزینش ۳ نمونه پرونده حقوقی مرتبط با هسته گزینش را در ادامه میخوانید:
پرونده اول: رد شدن در گزینش به دلیل عدم پایبندی به ادای فریضه نماز
در این پرونده، متقاضی به دلیل اعتراف به داشتن نماز قضا به علت مشغله کاری، صلاحیتش توسط هسته گزینش رد شد. اعتراضهای وی در تمامی مراحل بدوی و تجدید نظر استان و مرکزی رد شد و تنها پس از شکایت به دیوان عدالت اداری و ارائه مستندات معتبر، دیوان حکم به بازگشت پرونده به مرحله گزینش داد.
پرونده دوم: رد شدن در گزینش به دلیل عدم پایبندی به مسائل اخلاقی و شئون کاری
در این مورد، گزینش به دلیل گزارشاتی مبنی بر عدم رعایت مسائل اخلاقی و برخوردهای نامناسب با همکاران مخالف جنس، صلاحیت متقاضی را رد کرد. اعتراضهای وی در تمامی مراحل گزینش رد شد. با ارسال پرونده به دیوان عدالت اداری و تکمیل مستندات، شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری رای بدوی را نقض کرد و پرونده را به مرکز گزینش عودت داد.
پرونده سوم: رد شدن در گزینش به دلیل عدم پایبندی به حجاب اسلامی و عفاف
در این پرونده، متقاضی به دلیل گزارش محلی مبنی بر عدم رعایت حجاب اسلامی، صلاحیتش توسط هسته گزینش رد شد. اعتراضهای وی در تمامی مراحل گزینش استان و مرکزی موثر واقع نشد و به دلیل عدم رعایت مهلت اعتراض به دیوان عدالت اداری، امکان نقض رای هسته مرکزی فراهم نشد. بنابراین توصیه میشود با وکیل در مراحل اولیه اعتراض به رای گزینش مشورت شود.
رد شدن در هسته گزینش به دلیل مثبت شدن آزمایش اعتیاد
داشتن شغل مناسب یکی از دغدغههای اصلی افراد جامعه است و از دست دادن شغل مطلوب به عنوان یک بحران جدی تلقی میشود. در مشاغل دولتی، تبدیل وضعیت از حالت قراردادی به استخدامی و تمدید قراردادها مستلزم گزینش مجدد کارمند از نظر صلاحیت اعتقادی و سیاسی است. بیشتر موارد رد صلاحیت مربوط به مسائل اعتقادی، سیاسی و اعتیاد به مواد مخدر است. در یکی از پروندهها، متقاضی به دلیل مثبت بودن آزمایش اعتیاد رد صلاحیت شد اما ادعا کرد که به دلیل مصرف داروهای روانپزشکی نتیجه آزمایش مثبت شده است. با ارائه مستندات از پزشک و مراکز درمانی، پرونده به مرحله تجدید نظر رفت و نهایتاً رای بدوی نقض و متقاضی به کار بازگشت.
سخن آخر
اعتراض به رای صادره از سوی هسته گزینش یک اعتراض حساس و مهم است؛ چرا که اگر موفق نشوید رای صادره را به نفع خود برگردانید مشکل شغلیتان رفع نخواهد شد. بنابراین باید از این فرصت قانونی به نحو احسن استفاده کنید. همانطور که گفتیم نوشتن لایحههای حقوقی یک کار تخصصی است و باید این کار را به کمک یک وکیل مجرب انجام دهید. اگر برای تنظیم لایحه اعتراضی خود به کمک چنین وکیلی نیاز دارید کافی است با راههای ارتباطی معرفیشده در سایت تماس بگیرید و از مشاوره حقوقی مهدی نائینی، وکیل پایه یک دادگستری استفاده کنید.
سلام وعرض ادب خدمت.اقای نایینی عزیز
امیدارم سوالمو ببنید وپاسخ بدهید
من از سال 1400در اموزش و.پرورش بصورت نیروی شرکتی مشغول به کار بودم بعد دوسال بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگری اومد که شامل حال بنده شد ومدارک جهت تبدیل وضعیت به رسمی قطعی با قانون ایثارگری دادم وتایید شد و وارد مراحل اداری وگزنیش شد
در همین فاصله به.من.گفته شد دانشگاه فرهنگیان ثبت.نام کنم.ومن.ثبت.نام.کرده وحتی مدرک.صلاحیت معلمی هم موفق شدم بگیرم
اما گزبنش منو رد کردند و درخواست تجدید نظر اول دادم که به من رای به همان نیروی شرکتی دادند تا تاریخ خرداد ماه 1404دادند یعنی علنا تبدیل وضعیت نشدم
با اینکه.مدرک صلاحیت معلمی هم.گرفتم
حال بعد از بارها مراجعه به گزینش به من گفتند چندماه قبل از اتمام رای مراجعه کنم وتا پرونده به جریان افتاده وتبدیل وضعیت شوم
اما باز میگن برای این کار باید مجوز بیاید
میخواستم ببینم وراهنمایی بفرمایید چکار کنم؟
ایا میتوانم طبق همان قانون قبل تبدیل وضعیت وطبق گفته خودشان تبدیل وضعیت شوم یا باید مجوز بیاید؟
منظور از این رای که دادند تا پایان خرداد 1404 بصورت نیروی شرکتی باشم یعنی چی؟
ممنون از راهنماییتون
سلام. منظور از رای صادره عدم صلاحیت شما از نظر گزینش هست. گزینش کاری به نوع کار شما فقط صلاحیت شما رو بررسی میکنه. نسبت به نظری که گزینش داده حتما اعتراض ثبت کنید.
سلام اموزش و پرورش بعد از رای رسمی قطعی میتونه فرد رو به علت گزارش یک نفر در مورد استعمال سیگار اخراج کنه یا اگه ثابت بشه که فرد سیگار استفاده میکنه امکان اخراج هست یا رویکرد سازمان اصلاح کردن کارمند رسمی قطعی هست
سلام
وقتی هیئت مرکزی گزینش(تجدید نظر دوم) رای به استخدام رسمی قطعی با غمض عین بده هسته گزینش میتونه دوباره به پرونده رجوع کنه و یا رای رو تغییر بده؟
یا کلا پرونده گزینش فرد بسته میشه؟!
خیر تایید هیات مرکزی باید تبعیت شود
با رای موافق با استخدام رسمی قطعی با غمض عین پرونده گزینش فرد بسته میشه دیگه؟
سلام جناب نائینی
بنده امسال در فرهنگیان قبول شدم ولی کد ۵ خوردم اعتراض مرحله اول که همون هسته گزینش مرکز استان رفتم، گزینش گر از من پنج تا سوال پرسید من هر پنج تا رو به یقین درست جواب دادم واقعا هم مطمئنم الان میگن کار شما به مرحله دوم اعتراض همون تهران کشیده شده لطفاً اعتراض کنید، ولی من مطمئنم گزینش گر در حق من اجحاف کرده
مشکل من رو هم گفتن فرایض و نماز خوشبختانه سیاسی هم نیستم
به نظرتون الان چیکار کنم
واقعا ممنون
سلام، باید اعتراضتون رو ثبت کنید
باسلام جناب نایینی
بنده سه سال به عنوان نیروی شرکتی در علوم پزشکی مشغول به کار بودم که با شکایت واهی یکی از پرسنل خانم به مدت ۴ ماه از کار تعلیق شدم ولی حکم بازگشت به کار توسط کمیته انضباطی صادر شد.و خانم شاکی خود نیز بخاطر دروغ و عدم صداقت به تخلفات ارجاع داده شد.
بعد از گذشت مدت زمان تعلیق کمیته انضباطی، هسته گزینش رای به عدم صلاحیت بنده داد و عنوان را اشتهار منفی در محیط کار اعلام کرد
مرحله اول اعتراض گذاشتم مورد قبول واقع نشد
آیا در مرحله دوم تجدید نظر،امکان بازگشت به کار با توجه به تعارض ارا را دارم؟
با سلام. متن اعتراضتون رو دقیق و کامل با توجه به شرایط پیش آمده و سابقه ای که فرمودین تنظیم کنید.
سلام من بخاطر حجاب و تحقیقات محلی رد شدن تو گزینش بعد نامه اومده برام برای اعتراض تو دیوان عدالت اداری من خودم حتما باید یه صورت حضوری برم یا میتونم برم دفاتر خدمات قضایی به صورت غیرحضوری اعتراض بزنم؟ و حتما باید وکیل بگیرم؟
سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی میتونید ارسال کنید ولی ترجیحا متن رو بدین وکیل مستند و مستدل بنویسه براتون
سلام من از رسمی ازمایشی به پیمانی تبدیل شدم،وزمانی که مجدد گزینش مراخواست تقریبا هرچه درموردش سوال میپرسید و اتهامات بی اساس بود،دراخر هم گفت من جای شما بودم اعتراض نمیزدم چون ممکن است اینبار اخراج شوی
حالا نمیدانن اعتراض بزنم یا نه
سلام. این موضوع واقعا جای ریسک داره و بودن مواردی که حتی پیمانی هم پذیرفته نشدن و اخراج شدن. تصمیم با خود شماست
باسلام خسته نباشید ببخشید من دفعه اول ک گزینش اموزش پرورش رفتم بخاطر استرسی که داشتم خیلی از سوالهارو نتونستم درست جواب بدم نماز هم اشتباه خوندم ولی در تجدید نظر اول همه چیز را درست گفتم ولی باز هم منو رد کردن در تجدید نظر اول گفتن مشکل حجاب و فرایض دینی داری ایا اعتراض بزنم برای تجدید نظر دوم تهران هم ب این دلیل رد میکنه منو یا امیدی هست ؟فرزند جانباز هم هستم
سلام. حتما تا مرحله دیوان عدالت اداری اعتراض بزنید
سلام وقت بخیر
اگر بعد از ۴سال دانشجویی فرهنگیان و قبل از رسمی شدن احکام، رد صلاحیت و اخراج بشیم هم ملزم به پرداخت جریمه هستیم؟
سلام وقت بخیر
من دبیر پیمانی آموزش پرورش هستم که چند ماه بعد از استخدام رای گزینش تغییر کرد (به علت پیدا کردن پیام ها و کامت های سیاسی مربوط به قبل از استخدام) و برای من حکم انفصال موقت زدن. فعلا پرونده من در هیئت گزینش مرکزی هستش. با توجه به نامه ای که جدیدا رئیس دیوان به گزینش کشور زدن مبنی بر غیر قانونی بودن تعییر نظر گزینش درمورد کارمند استخدام شده و در حین خدمت آیا ممکنه بازم تجدیدنظر دوم من و رد کنه و اینکه درصورتی که گزینش ردم کنه آیا دیوان با توجه به این نامه قطعا رای گزینش رو نقض میکنه؟؟ و به نظرتون من دوباره بشینم بخونم آزمون بدم بهتره یا دیوان شکایت کنم؟
با سلام. به طور قطع نمیشه در مورد نظر دیوان یا تجدیدنظر نظر داد. اما به طور معمول تجدیدنظر رای بدوی را تایید میکنه و امکان قبول اعتراض در دیوان بیشتر مطرح هست.
متاسفانه درباره من هم همین اتفاق افتاد منتها من معلم پیمانی با ۱۵ سال سابقه خدمت که برای رسمی شدن از گزینش نظر خواستند اما گزینش با اینکه بنده درحین خدمت بودم نه تنها بارسمی شدن من موافقت نکرد بلکه مانع از ادامه خدمت پیمانی هم شد و شکایت به دیوان عدالت هم فایده ای نداشت متاسفانه دیوان عدالت به رای خود نیز در مورد گزینش پایبند نیست