سوال

سلام، خانمم درخواست طلاق داده به دادگاه ولی من راضی نیستم، حالا که این درخواست رو داده باید مهریشو ببخشه؟


مهدی نائینی
مهدی نائینی
وکیل پایه یک دادگستری

با سلام، درخواست طلاق از جانب زوجه هیچ ارتباطیبا مهریه نداره و این حق رو از خانم سلب نمیکنه

3.7/5 - (6 امتیاز)
سلام، من برای طلاق رفتم دادگاه خانواده قاضی میگه مهریه رو باید ببخشم در صورتیکه از هر وکیلی میپرسم میگن همچین ... سلام، الزامی جهت بخشش مهریه وجود ندارد
سلام. من با همسرم طلاق توافقی دادیم به دادگاه و رای هم صادر شد. الان نمیاد دفترخونه و میگه باید مهریه رو کامل ... حکم دادگاه رو ببرید دفتر طلاق سردفتر بر اساس حکم بهتون اطلاع میده
سلام من ۱۵ سالگی ازدواج کردم و الان ۱۷ سالمه میخوام طلاق بگیرم. همسرم هم موافقه اما بابام مخالفت میکنه راهی ... سلام خیر باید صبر کنید تا ۱۸ سالگی.
سلام حق طلاق را در ازای ابرا مهریه به همسرم دادم اما طلاق نگرفت حالا امکان رجوع به مهریه وجود دارد؟ سلام خیر توافقی است که انجام شده و همسرتان حق رجوع به مهریه در صورت ابرا را ندارد.
مشاهده همه سوالات