چک
در این بخش انواع چک صیادی، آخرین قوانین و مقررات مرتبط و نحوه وصول و اجرا گذاشتن آنها بررسی میشوند. همچنین، اطلاعات جامعی درباره چگونگی دفاع در پروندههای مطالبه وجه چک و نحوه ثبت و انتقال چک در سامانه صیاد میخوانید و با استعلام چکهای صیادی آشنا میشوید.
علاوه بر این، مراحل اجرای چک برگشتی قدیمی و جدید از طریق دادگاه، اجرای ثبت و اجراییه مستقیم و مدارک و مستندات لازم برای هر فرآیند مورد بررسی قرار میگیرند. همچنین، نکاتی درباره نحوه بستن چک، روشهای رفع انسداد آن و عواقب قانونی چک برگشتی و بی محل در این بخش آمده است.
در مجموع با مطالعه این مقالات از تفاوت چک حقوقی و کیفری آگاه میشوید و دانش خود را در زمینه قوانین جدید چک افزایش داده و بسته به شرایط بهترین روش را برای پیگیری چک انتخاب میکنید.
-
اجراییه چک صیادی؛ نحوه صدور و ابطال اجراییه چک طبق قانون جدید
یکی از مسائل عمده کسانی که امور مالی خود را به صورت غیر نقدی و با چک پیش میبرند معضل چک برگشتی است. به خصوص که برخی از این افراد، با تصور اینکه پیگیری…
بیشتر بخوانید » -
وصول چک مسدود شده و برگشت زدن آن
در قانون احتمال سرقت یا کلاهبرداری روی چک پیشبینی شده است و اگر چک به هر دلیلی دست سارق یا فرد اشتباهی قرار بگیرد، صادرکننده میتواند با یستن حساب جلوی وصول آن را بگیرد.…
بیشتر بخوانید » -
۳ نمونه پرونده بستن جلوی چک صیادی؛ بایدها و نبایدهای مسدود کردن چک
در معاملات تجاری ایران، چک به عنوان یک ابزار رایج برای پرداخت وجه معاملات استفاده میشود. قانونگذار با درک اهمیت این سند، برای مسدود کردن چک، قوانینی در نظر گرفته است و در ماده…
بیشتر بخوانید » -
نحوه مطالبه خسارت تاخیر تادیه در چک های صیادی
مطالبه خسارت تاخیر تادیه در چک های صیادی یکی از مطالباتی است که حجم زیادی از پرونده های قضایی را به خود اختصاص داده است. عدم پرداخت وجه چک در تاریخ مندرج در آن،…
بیشتر بخوانید » -
چگونگی دفاع در پرونده مطالبه وجه چک
برگشت وجه چک یکی از مسائل مهم و حساسی است که در عرصه مالی و تجاری به وجود میآید. زمانی که چکی که صاحبش آن را به دیگری داده است، به دلیل عدم موجودی…
بیشتر بخوانید » -
چک حقوقی و چک کیفری؛ تفاوت ها، شرایط و الزامات
یکی از سئوالاتی پرتکراری که از وکلا پرسیده میشود این است که آیا چک های حقوقی و کیفری از لحاظ ظاهری تفاوت خاصی دارند یا خیر. در واقع غالب مردم تصور میکنند که در…
بیشتر بخوانید » -
درخواست حکم جلب برای صادر کننده چک بی محل چگونه انجام می شود؟
حکم جلب برای صادرکننده چک بیمحل، حکمی است که در صورت عدم پرداخت وجه چک توسط صادرکننده یا صاحب حساب صادر میشود. این حکم میتواند کیفری یا حقوقی باشد. گرفتن حکم جلب برای صادرکننده چک…
بیشتر بخوانید » -
مهم ترین اقدامات در مرحله اجرای چک های صیادی
یکی از مشکلاتی که دارندگان چکهای صیادی با آن مواجه هستند چکهای بلامحلی است که به دلیل خالی بودن حساب صادرکننده در سررسید مقرر وصول نمیشوند. در نتیجه آنها مجبورند این چکها را به…
بیشتر بخوانید » -
توقیف اموال برای چک های صیادی چگونه انجام میشود؟
توقیف اموال برای چکهای صیادی، ضمانتی اجرایی است که به روابط تجاری میان افراد نظم و قانون میبخشد. چک یکی از مهمترین اسنادی است که در معاملات تجاری استفاده میشود و اگر فردی بدون…
بیشتر بخوانید » -
شکایت چک برگشتی و مجازات آن
چک به معنای نوشته ای است که توسط آن پولی که در بانک دارید را برداشت یا به حساب شخص دیگری حواله می کنید. معنی چک از لحاظ حقوقی و در قانون اساسی بسیار…
بیشتر بخوانید »
- 1
- 2