سوال

سلام من برای شکایت از همسایمون که دو ماهه پاگرد پله ها رو اشغال کرده رفتم دادگاه. به من گفتن باید بری خدمات قضایی رفتماونجا، میگن متن شکایت رو باید بیاری. چه چیزی باید بنویسم برای شکایت؟


مهدی نائینی
مهدی نائینی
وکیل پایه یک دادگستری

سلام. شما شکایت تصرف عدوانی باید مطرح کنید به دلیل تصرف غیرقانونی همسابه

امتیاز بدهید...
سلام همسر من نصف مهریه را پرداخت کرد و ازم نوشته گرفت برای ابرا کل مهریه. با توجه به اینکه نصفش پرداخت شده میتونم ... سلام خیر اگر در مقابل نصف مهریه کل مهریه را ابرا کردید حق رجوع ندارید.
سلام، من سه ساله که حکم محکومیت گرفتم برای سازنده ملک که ملکو تکمیل کنه، حالا رفته از شهرداری نامه گرفته مجوز ... سلام، با توجه به صدور رای دادگاه و قطعیت اجرای احکام ملزم به اجرای حکمه و در صورت عدم اجرا مرتکب تخلف شده
سلام پسر من را به دلیل پوشیدن شلوار جین از گزینش رد کردند و الان کد ۱۹ خورده ما تجدید نظر هم درخواست دادیم و ... سلام. احتمال زیادی دارد به خصوص در دیوان شانس زیادی دارید حتما پیگیری کنید.
سلام همسر سابقم از من یک وکالت کاری داره که میخواستم باطلش کنم میتونم یکطرفه و بدون حضور او این کار را انجام ... سلام خیر نیازی به حضور ایشان نیست مراجعه کنید به دفترخانه و از سردفتر درخواست ابطال کنید.
مشاهده همه سوالات