سوال

سلام. برای من مالیات خانه های گران قیمت اومده در صورتیکه روی ملک پدرم که فوت شده مالیات بریدن، ما گواهی حصر وراثت هم داریم اما دارایی قبول نمیکنه حرف منو، میتونن حسابهای منو مسدود کنن الان؟


مهدی نائینی
مهدی نائینی
وکیل پایه یک دادگستری

سلام. به استناد گواهی حصر وراثت اعتراض ماده 216 ثبت کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر. با دادن حق طلاق به همسرم اگر خودم بخوام میتونم طلاقش بدم یا باید رضایت او را جلب کنم؟ سلام خیر با پرداخت حق و حقوق قانونی، می توانید طلاق بدهید.
سلام، من سه ساله که حکم محکومیت گرفتم برای سازنده ملک که ملکو تکمیل کنه، حالا رفته از شهرداری نامه گرفته مجوز ... سلام، با توجه به صدور رای دادگاه و قطعیت اجرای احکام ملزم به اجرای حکمه و در صورت عدم اجرا مرتکب تخلف شده
سلام. من به اصرار یه خانمی که توی موسسه ثبتی کار میکرد پروانه مهندسیم رو با وکالت برای دوسال به ایشون دادم ... سلام، امکان طرح دادخواست خروج رو دارید  
سلام پسر من را به دلیل پوشیدن شلوار جین از گزینش رد کردند و الان کد ۱۹ خورده ما تجدید نظر هم درخواست دادیم و ... سلام. احتمال زیادی دارد به خصوص در دیوان شانس زیادی دارید حتما پیگیری کنید.
مشاهده همه سوالات