سوال

سلام وقت بخیر. بنده مبلغ چکی را پرداخت کردم اما لاشه چک را پس نگرفتم از روی اعتماد بیجا. حالا طرف مقابل چک را منتقل کرده و شخصی که چک به او منتقل شده آن را برگشت زده چطور باید این مورد را پیگیری کنم؟


مهدی نائینی
مهدی نائینی
وکیل پایه یک دادگستری

سلام باید دعوای استرداد لاشه چک مطرح کنید و ثابت کنید مبلغ را پرداختید.

3.8/5 - (5 امتیاز)
سلام خسته نباشید اگر مالی برای توقیف نباشد از چه طریق بدهی بنده پرداخت میشه ؟ سلام استعلام گرفته می شود اگر مالی برای توقیف نباشد می توانید درخواست جلب بدهید.
سلام خسته نباشید من یه ملکی روفروختم ازخریدار چک گرفتم به نام شخص دیگری که بااین فرد قرادادشرکت بزنم ولی این ... سلام. شکایت کلاهبرداری مطرح کنید علیه طرف و از دادسرا نامه ببرید برای بانک
سلام جناب وکیل میخواستم ببینم خسارت تاخیر تادیه چگونه محاسبه می شود؟ سلام خسارت تاخیر تادیه بر اساس شاخص سالانه بانک مرکزی  محاسبه می شود.
سلام من برای دو فقره چک برگشتی شکایت کردم اما به محض اینکه دادگاه رای داد همسرم طرف هرچی داستو زد به نام آشناهاش، ... سلام، در صورتیکه اثبات بشه معامله صوری بوده امکان ابطال معاملات و تملیک اموال وجود دارد
مشاهده همه سوالات