سوال

سلام. برای من مالیات خانه های گران قیمت اومده در صورتیکه روی ملک پدرم که فوت شده مالیات بریدن، ما گواهی حصر وراثت هم داریم اما دارایی قبول نمیکنه حرف منو، میتونن حسابهای منو مسدود کنن الان؟


مهدی نائینی
مهدی نائینی
وکیل پایه یک دادگستری

سلام. به استناد گواهی حصر وراثت اعتراض ماده 216 ثبت کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من برای شکایت از همسایمون که دو ماهه پاگرد پله ها رو اشغال کرده رفتم دادگاه. به من گفتن باید بری خدمات ... سلام. شما شکایت تصرف عدوانی باید مطرح کنید به دلیل تصرف غیرقانونی همسابه
سلام احتمالش چقدره که به خاطر کاشت ناخن از طرف گزینش رد صلاحیت شویم؟ سلام کاملا محتمل است.
سلام پسر من را به دلیل پوشیدن شلوار جین از گزینش رد کردند و الان کد ۱۹ خورده ما تجدید نظر هم درخواست دادیم و ... سلام. احتمال زیادی دارد به خصوص در دیوان شانس زیادی دارید حتما پیگیری کنید.
با سلام من به خاطر چند پست قدیمی در فیسبوک که خودم هم فراموششان کرده بودم کد ۱۹ خوردم ظاهرا یکی از همکاران ... سلام بله درخواست تجدیدنظر کنید و اگر پذیرفته نشد به دیوان هم شکایت کنید ببینید چه می شود.
مشاهده همه سوالات