دعاوی کیفری

وکیل کیفری

اهمیت تخصص وکیل کیفری

با توجه به تخصصی شدن زمینه های کاری در موضوع وکالت یکی از رشته های مهم و اساسی موضوعات پرونده های کیفری می باشد که وکیل کیفری در این زمینه، یعنی پرونده های ناشی از جرایم و مجازات ها فعالیت تخصصی دارد. توجه به حقوق انسانی و تحقق دادرسی عادلانه یکی از ضروریات هر جامعه متمدن و مدرن محسوب می شود. همین امر موجب گردیده که قانونگذاران این حق را به اصحاب پرونده یعنی شاکی و متهم بدهند که از حق دارا بودن وکیل متخصص در کار خود بهره‌مند باشند. از همین رو و نظر به اهمیت موضوعات کیفری که می‌تواند منجر به مجازات حبس و یا شلاق یا جزای نقدی باشد و در موارد سنگین‌تر موجب قطع عضو یا قصاص و دیه و حبس ابد باشد تخصص وکیل در این زمینه بسیار حائز اهمیت بوده و دانش و تجربه او می تواند از مجازات شخص بی‌گناه جلوگیری نماید.

وکیل کیفری
وکیل کیفری

بهترین وکیل کیفری

قطعاً در صورتی که فردی درگیر مسئله کیفری نظیر کلاهبرداری یا خیانت در امانت یا ضرب و جرح و یا قتل یا خسارت موجب دیه و دیگر مسائل کیفری شده باشد و قصد همکاری با وکیل کیفری جهت پیش برد پرونده خود را کرده باشد به دنبال وکیل دادگستری با تجربه و متخصص در زمینه کیفری خواهد بود و سوال اصلی او می باشد که بهترین وکیل کیفری چه شخصی است؟ در مسائل کیفری نظر به اهمیت آشنایی وکیل دادگستری با مبانی پایه و اساسی موضوعات کیفری بهتر است وکیلی انتخاب شود که تحصیلات تکمیلی در زمینه حقوق جزا و جرم شناسی داشته باشد. در تنظیم لوایح مخصوصاً از جانب متهمین وکیلی که تحصیلات عالی در زمینه حقوق کیفری داشته باشد میتواند با بررسی و تبیین ارکان جرم و وارد کردن ایراد در خصوص عدم تحقق یکی از ارکان جرم توسط متهم موجب رهایی و آزادی او از جریان رسیدگی و نهایتاً مجازات شود. از همین رو اولین مشخصه جهت انتخاب وکیل کیفری بررسی سوابق تحصیلی ایشان میباشد. در درجه دوم با توجه به اینکه حرفه وکالت مختلط با فن میباشد و وکیل حرفه ای علاوه بر داشتن دانش کافی باید توانایی تبیین و صحبت کردن و دفاع از موکل در مراحل رسیدگی را داشته باشد بررسی تجربه و تخصص وکیل در زمینه های کیفری نیز حائز اهمیت است. قطعاً وکیلی که در جلسات متعدد مربوط به موضوعات کیفری شرکت کرده باشد و تجربه بررسی پرونده های گوناگون در این زمینه را داشته باشد بیشتر می تواند از وکیل فاقد تخصص و تجربه برای شما کارآمد بوده و احتمال قوی تری در اخذ نتیجه مطلوب دارد. هنگامی که دانش و تحصیل در زمینه امور کیفری در کنار تجربه و تخصص و پرکار بودن در زمینه دعاوی کیفری قرار بگیرد احتمال اخذ نتیجه مطلوب برای شما چه در مقام شاکی و چه در مقام متهم بالاتر خواهد بود.

نیاز به تماس تلفنی دارید؟ برای تماس تلفنی با مهدی نایینی وکیل دادگستری و مشاور حقوقی با این شماره تماس بگیرید
02122041850

اهمیت حضور وکیل در مرحله دادسرا

در بسیاری از پرونده‌های کیفری ملاحظه می‌شود نظر به پر رفت و آمد بودن و وقت گیر بودن مرحله دادسرا وکیل به موکل پیشنهاد می دهد در صورتی که پرونده به دادگاه ارجاع شود اعلام وکالت نموده و کار را پیگیری خواهد کرد. اما توصیه ما به شما این است که به هیچ عنوان چنین اقدامی انجام ندهید چرا که اساس و پایه پرونده‌های کیفری در مرحله دادسرا به وقوع می پیوندد، در واقع در صورتی که شما آشنا با مسائل حقوقی نباشید ممکن است با نگارش و امضای مطلبی در صورتجلسات بازپرسی یا دادیاری اقراری علیه خود کرده باشید که قابل انکار نباشد. یا در صورت اینکه شما شاکی پرونده هستید اظهاراتی را مندرج نموده باشید که به نوعی حاوی بیان مطلبی مبنی بر عدم انجام جرم تلقی شود.

مثال

در یکی از پرونده های ارجاعی به دفتر موکل که خانم جوانی بودند در مرحله دادسرا به عنوان متهم احضار شده و به جرم خیانت در امانت به ایشان تفهیم اتهام گردیده بود. نامبرده بدون اینکه اطلاع کافی از مسائل حقوقی داشته باشد در جلسه بازپرسی حاضر شده و صورت جلسه ای که توسط خود بازپرس تنظیم گردیده بود را بدون آنکه مطالعه کند امضا نموده بودند. بعد از ورود ما به پرونده و مطالعه پرونده مشخص شد ایشان هیچ اطلاعی از نوشته روی برگه نداشته و بازپرس نیز از این طریق اقرار ایشان را اخذ نموده بودند. متاسفانه در مرحله بازپرسی به استناد همین اقرار قرار جلب به دادرسی صادر شده و با صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه کیفری ۲ ارجاع شد. با تلاش‌های بسیار و استدلالات متفاوت موفق شدیم ثابت نمایم که موکل از مندرجات صورتجلسه اطلاع نداشته و بازپرس بدون اینکه اجازه مطالعه صورت جلسه را به ایشان داده باشد با زور و تهدید امضای ایشان را اخذ نموده بود و نهایتاً موفق به اخذ حکم برائت برای ایشان شدیم، اما این امکان وجود دارد که با توجه به اقرار مأخوذ از شما در پرونده و در مرحله دادسرا و یا حتی در کلانتری تا آخرین مرحله رسیدگی که دیوان عالی کشور می باشد به استناد همان اقرار محکومیت شما و مجرمیت شما محرز شده و نهایتاً حکم علیه شما صادر شود. لذا توصیه می‌شود قطعاً در مرحله دادسرا و حتی در اولین مراجعه به کلانتری نیز وکیل کیفری متخصص همراه خود داشته باشید و بدون هماهنگی ایشان هیچ مطلبی را امضا نمایید.
در صورتیکه شما نیز درگیر پرونده کیفری شده اید چه در مقام شاکی و یا در مقام متهم حتما پیش از هر گونه اقدامی با وکیل کیفری متخصص مشورت نموده و ترجیحا کار خود را به وی بسپارید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید