دعاوی حقوقی

وکیل دادگستری

علت ضرورت استخدام وکیل دادگستری؟

خیلی از اوقات برای افراد این سوال پیش می آید که در هنگام مواجهه با موضوعی حقوقی چرا باید اقدام به انعقاد قرارداد با وکیل دادگستری بنمایند؟ در پاسخ ابتدایی به این سوال میتوان گفت همانطور که شما در هنگام بروز بیماری به پزشک مراجعه مینمایید در زمان بروز مشکلات حقوقی هم باید پیگیری امور خود را به فردی متخصص و با تجربه در این زمینه بسپارید.

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که درگیر پیچ و خم دادگستری یا دادسرا و یا کلانتری و… شده باشید، اکثر مردم از این رفت و آمدها ناراحتند و از شروع دعوایشان ابراز پشیمانی میکنند و از اینکه نمیتوانند حتی یک درخواست کوچک خطاب به رییس دادگاه بنویسند احساس بدی دارند، اما باید دانست این مشکل ازجانب عامه مردم نیست و نشانه کم سوادی افراد مبتلا نمیباشد، باید دنبال علت این موضوع بود.

مشکلات ناشی از عدم مشاوره با وکیل دادگستری

علت موضوع این است که امر شرکت در جلسات دادگاه و نحوه نگارش لایحه دفاعیه و حتی لوایح جزیی با موضوعات عادی نظیر درخواستی کوچک از قاضی شعبه امری است کاملا تخصصی و فنی اما متاسفانه عامه مردم اعتقادی به این موضوع ندارند. با نگارش یک لایحه که بعضا ساده انگاشته میشود سرنوشت یک دعوا ممکن است تغییر کند. گاهی امضای یک برگ که به دستخط خود قاضی نوشته شده است میتواند اقرار علیه امضا کننده محسوب شود. همانطور که شما در مواجهه با مشکلات جسمی و روحی به پرشک مراجعه مینمایید در مواجهه با مشکلات حقوقی هم باید به فرد متخصص در این زمینه مراجعه کنید.

برای مثال ما برای درمان بیماری نمیتوانیم خودسر و با تجویز خود به طور کامل درمان شویم و در ابتدای بیماری کمی صبر میکنیم و اگر حالمان بهبود نیافت قطعا به پزشک مراجعه میکنیم و در اکثر موارد در بدو امر به پزشک عمومی مراجعه میکنیم و در صورت عدم بهبود به دنبال بهترین پزشک متخصص هستیم تا هرچه زودتر سلامتی خویش را به دست بیاوریم، یا برای ساختن یک ساختمان به مهندس حاذقی در زمینه ساخت و ساز مراجعه میکنیم، برای تعمیر یا خرید کامپیوتر به فردی که در این زمینه تخصص دارد مراجعه میکنیم و ….. موضوع وکالت نیز به همین شکل است فردی که وارد دادگستری میشود مانند همان بیماری است که برای سلامتی خویش تلاش میکند اگر این فرد بخواهد شخصا و بدون کمک متخصص در دعوای مطروحه پیروز شود و حق خود را بگیرد قطعا با مشکل مواجه خواهد شد و خیلی از موارد که به ما وکلا مراجعه میشود افرادی هستند که بدوا در دعوی و دادگاه بدوی محکوم شده اند و بعد از صدور حکم محکومیت از وکلا تقاضای کمک برای پیروزی در مرحله تجدید نظر دارند حال آنکه با مطالعه پرونده این افراد متوجه میشویم که در مرحله بدوی به سبب عدم آگاهی دفاعی از خویش به عمل آورده اند که کاملا به ضرر خودشان است و هیچ راه جبرانی ندارد.

برای جلوگیری از این اتفاق چه باید کرد؟

این سوالی است که در این محل پرسیده میشود. همانطور که اشاره شد امر شرکت در جلسه دادرسی و حضور در یک دعوا امری است تخصصی و باید به متخصص این امر یعنی وکیل دادگستری سپرده شود، بهتر است از همان ابتدا وقتی قصد طرح دعوی علیه کسی را داریم یا وقتی از طرف کسی دعوایی علیه ما مطرح شده است فورا موضوع را با وکیلی متخصص مطرح کنیم و از وی کمک بخواهیم تا از اشتباهات بی شمار صورت گرفته در دعاوی مختلف جلوگیری کنیم، در اینصورت اولا خیالمان راحت است که فردی کاردان و متخصص دعوی ما را رهبری میکند. دوما از رفت و آمدهای مکرر و تلف وقت جلوگیری میکنیم. سوما از درگیری ذهنی و به هم ریختن اعصابمان جلوگیری میکنیم.

مهدی نائینی وکیل دادگستری و مشاور حقوقی

نیاز به تماس تلفنی دارید؟ برای تماس تلفنی با دفتر آقای مهدی نایینی با این شماره تماس بگیرید
02122041850
به ما امتیاز بدهید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید